Skocz do zawartości
cZuB3k

Zasilacz- Czy Taki Wystarczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, forum to polecił mi kolega i mam nadzieje, ze pomożecie. Otóż zamierzam kupić sobie grafike rad9800pro, a w tej chwili mam zasilacz tracera 400W(takie za przeproszeniem gowno). Kolega polecil mi kupno Chiefteca 450, jest on w granicach 230zł i teraz pytanie - czy ten zasilacz wystarczy? czy moze polecalibyscie cos innego w podobnej cenie? z gory dziekuje za opinie i komentarze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj komp wyglada tak na dzien dzisiejszy:

256ram

geforce fx5200 128mb

plyta asusa, nie za dobra

zasilacz Tracera 400W(pisano o nim, ze nie polecaja go nawet do najslabszych komputerow:] )

procek athlon 2500+

Chcialbym wymienic ram, grafike oraz plyte, ale z tym sie wiaze oczywiscie i zasilacz..

P.S Co to FSP 400W ?:D Modecom? Jezeli tak to jest o ~120 zl drozszy, ale jezeli lepszy to go wezme ;] prosze sie wypowiadac o tym zasilaczu :<

Edytowane przez cZuB3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HQ ;]

P.S Ten Fortron to nie jakis bubel? Bo nie chce dac malo, a potem zalowaz i wykladac 10x wiecej na spalone czesci ..

Czy nie jest za glosny? Znalazlem jakies testy w ktorych pisza,iz jest to jeden z najglosniejszych zasilaczy, prosze o wypowiedz tych, ktorzy go posiadaja, albo ktorzy widzieli go na swoje oczy, a raczej slyszeli ;]

Edytowane przez cZuB3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi