arseci Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Potrzebuje opinii uzytkownikow tego wentylatora! Czy na najnizszych obrotach jest nieslyszalny? Generalnie minusy i plusy po dluzszym uzytkowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 To już wiekowa konstrukcja... na pełnych obrotach głośny, i niezbyt wydajny (ta turbina daje duże ciśnienie, a mało powietrza) na min wydajność nie przeraża, a słyszalny... Do wyciszania do napewno nie bierz, w OC może 3 megaherce wyciśniesz ale na 12v wiatraka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arseci Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Nie interesuje mnie wydajnosc na najwyzszych obrotach, a na najnizszych przy zapewnieniu maksmksymalnej ciszy! Dzieki za informacje, ale oczekuje opinii uzytkownikow. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez arseci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Kolega miał kiedyś tego coolera, jeśli chodzi o cisze to na najwyższych obrotach lekka suszarka ale wydajnosc całkiem całkiem, na najniższych dośc cichy ale wydajnosc spada ale nadal dośc dobra, ale kolega był średnio zadowolony sprzedał po trzech miesiącach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavic Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 mam CM AERO 7+ czyli troche młodszy brat, na najwyższych obrotach zagłusza wszystko co mam w kompie ogólnie nawet tivi sie nie da oglądać, a raczej słuchać :) na low obrotach jest w miare ale jednak nie idealnie, o dziwo do 40% regulacji nie widać (słychać) wogóle różnicy między low. Ogólnie: nie warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...