sterna Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Pare dni temu same z siebie przestały mi chodzic strony www. Komunikator chodzi, program pocztowy chodzi, azureus i tibia tez. A strony [opera/IE] nie chodza nie dzialaja takze np. reklamy w tlenie. Net mam od drugiego kompa kablem w którym wszystko smiga jak trzeba. Wył Securita nie mam żadnej zapory win itp. Dodam tylko, że absolutnie w niczym nie grzebałem po prostu samo z siebie tak:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) jakas zlosliwa wredota sie zalegla na kompie przeskanuj anty virem i jakis anty spy by sie przydal Edytowane 30 Grudnia 2005 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sterna Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mam internet securita nowego wraz a anty virem ktory o ile mi wiadomo ma anty spy`a. Zrobie zaraz skanik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Przeskanuj tym: http://www.webroot.com/shoppingcart/tryme....c7d2176ac7ada66 <- zrob update przed skanowaniem, po przeskanowaniu odinstaluj. Na koniec sciagnij sobie hijackthis (z google) i wklej na forum log ze skanowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...