mati1977 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 znalazłem po dłuzszych poszukiwaniach w faqu info na temat czy do starej zasiłki z 20 pinową wtyczka podlączy sie nową plyte pod 24 pinowe gniazdo cyt" p: Czy musze kupić nowa zasiłkę czy 20 pinów w starej będzie pasować? O: Nie trzeba zmieniać. Wejście 24 pinowe pozwala na podłączenie 20 pinowej wtyczki, 4 dolne piny zostają po prostu wolne." koniec cyt i tu nieiwem jak rozumiec to "4 dolne piny zostają po prostu wolne."" czyli co? które to sa te 4 dolne? wtyczke podłaczać od prawej strony czy od lewej? bo niewiem co autor miał na mysli piszac" 4 dolne piny" podobny temat załozyłem/kontynuowałem w juz istniejacym temacie który ktoś załozył wcześniej ale nieuzyskałem tam odpowiedzi dlatego pozwoliłem sobie załozyć nowy temat. nieodsyłajcie mnie do faqu bo czytałem tylko nierozumiem dokładnie co autor ma na mysli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wtyczka wejdzie tylko w jeden sposob. Tez mam zasilacz z 20 pinami a mobo ma 24 piny i wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 dla wszystkich z podobnymi problemami: najpierw sam spróbuj i dopiero później pytaj !! Zobaczysz sam ze to banalnie proste :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 temat to działu postwawowe zagadnienia temat omawiany juz wiele razy temat do zamkniecia płyta główna bez problemu zadziała z wtyczka 20 pinowa...można ja włożyc tylko w jeden sposób więc sie nie martw, zresztą w instrkcji płyty będzie pisało które piny zostaną wolne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 jeszcze jedno: niektore wtyczki 20pinowe w zasilaczach moga nie pasowac do plyt 24pin. chodzi o ten plastikowy zaczep w modecomie 300gtf wszystko pasowalo, ale juz w moim fortronie nie bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...