rahl Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) kupilem ostatnio dysk podlaczany pod usb, ale niestety komp mi go 'nie widzi'. mam windowsa xp i kiedy podlaczam dysk wyskakuje mi "wystapil blad przy instalacji, dysk moze nie dzialac poprawnie". dodatkowo wyskakuje ikona "bezpieczne usuwanie sprzetu" gdzie mam odlaczyc "masowe urzadzenie magazynujace USB". kiedy to odlaczam i na nowo wlaczam dysk, znowu jest to samo. co robic? jeszcze raz powiem ze w moim komputerze dysku nie widac, ale np w menedzerze urzadzen jest dodatkowo napisze ze nowy dysk ma "Lokalizacja 0" edit: i jeszcze takie cos mi wyskakuje w menedzerze urzadzen w kategorii usb: System Windows nie może użyć tego urządzenia sprzętowego, ponieważ zostało ono przygotowane do „bezpiecznego usunięcia”, ale nie zostało usunięte z komputera. (Kod 47)z gory dzieki za pomoc :) edit: sprawa rozwiazana: chodzilo o to ze nie bylo partycii :) watek do skasowania(lub nie, jak chcecie) ;) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez rahl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...