Morel 1991 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mam problem z karta graficzną Geforce 4 MX 440. Niedawno miałem format komputera więc musiałem zainstalować od nowa sterowniki do karty graficznej kiedy instalowalem sterowniki starsze np. takie jak 45.23 komputer się zawieszał albo monitor mi się sam wyłaczał i musiałem resetować kompa. Po zainstalowaniu sterowników 66.93 komputer chodzi dobrze ale gry które wcześniej mi chodziły teraz nie chodzą ( w grze są jakieś dziwne kolory i nie da się grać ). Przed formatowaniem nie miałem z nią problemów. Co mam zrobić może ktoś wie ?? :> :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 zainstaluj takie driverki jakie miałes przed formatem :) albo sprobuj jakies 5x.xx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfic Bruce Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Spróbuj zainstalować stery te które dostałeś wraz z kartą. Upewnij się że usunąłeś całkowicie wszystkie wcześniejsze instalki sterów do tej karty z kompa. Powinno zadziałać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel 1991 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Już próbowałem te sterowniki zainstalować co dostałem z karta graficzną i to samo się dzieje ale spróbuje zainstalować jakieś 5X.XX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.4.L.K.3.R. Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Już myślałem, że chozi o jakiegoś GF 4, a tu MX :D:D:D To nie jest GF 4 ;) A co do sterów - usuń wpierw poprzednie wraz z wpisami do rejestru, poniewaź instalowanie starszych na nowszych nie przyniesie oczekiwanego rezultatu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel 1991 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Jak mam usunąć te wpisy do rejestru bo nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mam pytanko. A czy zainstalowales sterowniki do plyty glownej? Czesto ludzie zapominaja o tak waznym szczegole przy instalacji XP od nowa ;). Co do pozbywania sie starch niepotrzebnych sterow to mozesz skorzystac np. z Driver Cleaner 3.3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel 1991 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Instalowałem płyte główną tylko że ja od poczatku nie miałem Geforce 4 MX 440 tylko cos innego zaintegrowanego na płycie głownej i po jakims czasie kupiłem ta karte ale nigdy nie miałem z nią problemów a teraz nie wiem co się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szang Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 proponuje prawy klawisz myszki na: Mój komputer , właściwości systemu,sprzet ,menedżer urządzeń,karty graficzne =odinstaluj wszystkie i wskaż tylko tą która chcesz zainstalować Geforce a tą zintegrowaną wyłącz .jak nie to sprobuj metodą prób i błędów az do skutku.samo nic się nie dzieje jak chodziła to musi dalej chodzić.nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Oooo, drugi raz dzisiaj o ś.p. gf4mx440. Też to miałem. Sterowniki 52.60 albo 56.20 mi bardzo pomogły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lappi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ja po formacie nie wgrywałem żadnych sterowników i nie mam problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...