.::FreeMan::. Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 oba te programy podaja rozne temperatury proca... motherboard monitor pokazuje 40oC a easy tune 43oC :D nie wiem ktory mowi prawde... nieraz roznice sa wieksze... aaaaaa MBM pokazuje napiecie vcore 1.79V a ET4 1.75V i tez nie wiem ktory oszukuje :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zobacz jescze do biosu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja bym stawial na easy tune 4 bo sam go czasami uzywam (jak sprawdzam do ilu stabilnie procek sie zakreci) ale polece ci zamiast tego speedfana 4.07 on pokazuje tak samo jak easy tune i dodatkowo na mojej plycie moge spowolnic wiatraczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...