Pazdzioch Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 mam problem jak wlaczam gre Athens 2004 i daje np. bieg na 100m to sie chwile wlacza a potem przez sekunde pojawia sie niebieski ekran z jakimis napisami i restartuje mi sie komp tak jest za kazdym razem dlaczego tak jest ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zależy. Powodów może być kilka. Od problemu z piracką grą :mur: aż po walniety ram :). Jeśli dzieje się tylko w tej grze, to możesz mieć szczęście i sprawny ram :) dla pewności zrób test programem memorygold, albo memtest86. Łatwiej będzie nam też myśleć nad rozwiązaniem problemu gdybyś podał konfig sprzętu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdzioch Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 sprawdzalem u 2 kolegow i mieli tak samo a maja dobre kompy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Zapomniałeś o walniętych sterach grafy, k.dźwiękowej, płyty głównej lub źle działających systemie operacyjnym - wiry, trojany, itp. Proponuję zacząć od uaktualnienia sterowników i sprawdzenia systemu pod kątem badziewia. U mnie te zabiegi pomogły kiedyś i dzisiaj zawsze staram się mieć aktualne bazy od antyvira i w miarę nowe stery do sprzętu. EDIT: Może popatrz do readme.txt gry, może tam piszą o problemach na pewnych platformach czy określonym sprzęcie i podają sposób na ich rozwiązanie. Edytowane 31 Grudnia 2005 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) masz podobny problem co ja ale ja mialem go w skokach narciarskich 2006 gdy przystepowalem do skoku to zawsze mialem blue screena zainstalowałem NAJNOWSZE STERY DO KARTY DZWIĘKOWEJ I POMOGŁO, jestem przekonany w 99% ze to o jakiś sterowniki chodzi:)pozdro Edytowane 31 Grudnia 2005 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...