erd Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Witam!!! Wczoraj skręciłem sobie starego PC Athlon 600 Mhz, MSI 6195, 128 Mb (133 Mhz), Seagate 2,5 GB, Elza Erazor X2 GeForce 256 32 DDR i Win98se. Po włączeniu kompa, po paru (2-3) minutach system się zawiesza. Nawet nieraz na dyskietce startowej się wiesza. Czy znacie jakieś programy za pomocą, których będę mógł sprawdzić, co jest nie ta np testujący pamięć RAM, czy inne podzespoły??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A masz cooler na procu lub czy ten cooler, ktory ew. jest dziala ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erd Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Mam cooler na procku i specjalnie nałożyłem na niego nową pastę!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zobacz jaka masz temp. na procesorze. Takie objawy wskazuja na temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A wiatrak na grafie działa ?? bo jak tak to raczej MOBO niż ram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...