pawcio20 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 witam interesuje mni podkrecanie p4 najbardziej 2.8 ale piszcze o wszystkich z jakim chłodzeniem i na jakiej płycie? I jakie byly oryginalne parametry i jakie po O/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Proponuję nieco się pofatygować i skozystać z szukajki !! Bylo już chyba ze 100x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Było już sporo takich tematów. Wystarczy poszukać! Mnie udało się tyle wyciągnąć: http://img509.imageshack.us/my.php?image=aaaa1vy.jpg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 eeee... to ja też sie dokładam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Przy jakim napięciu osiągnąłeś takie taktowanie? Bo ja przy 1,58V skończyłem. Bałem się wyżej podnościć :unsure: Ale to w końcu presscot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Przy jakim napięciu osiągnąłeś takie taktowanie? Bo ja przy 1,58V skończyłem. Bałem się wyżej podnościć :unsure: Ale to w końcu presscot. Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...