samhain Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Tsaa jestem posiadaczem karty jak w opisie... podlaczylem sobie TV i wsio faynei tylko ze obraz jest monochromatyczny... podlaczenie jest poprzez: s-video, do tego chinch, i w TV chinch... ma ktos jakie propozycje lub uwagi? Ja nie wpadlem czego wina TV czy karty... nie mam ani 2 egzemplaza TV ani karty aby sprawdzic :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 zmien system na pal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hehe no tak nie podalem ze probowalem duzo ustawien - to nie pomoglo... :(, ale jutro gwizdne matce TV i srobooje :> prosze o porady... moze cosik da sie "w miedzyczasie" zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hehe no tak nie podalem ze probowalem duzo ustawien - to nie pomoglo... :(, ale jutro gwizdne matce TV i srobooje :> prosze o porady... moze cosik da sie "w miedzyczasie" zrobicmoze na karcie masz zworke przelanczajaca tv-out na pal. niektore karty tak maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 svideo jest tyl;ko na 2gim euro , albo masz nieorginalny kabel albo .. nie chce mi sie pisac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Sprubój zmienić "format sygnału wideo". To jest w "wybór urządzenia" czy jakoś tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja też mam MSI MX400 i na kablu SVideo nie miałem koloru na żadnym z moich TV, natomiast na chinch na Sony 21" kolor normalnie na ustawieniach PAL, natomiast na Philips 25" tylko na ...Secam, dziwne ale tak chodzi do tej pory, ważne też są stery- ja korzystam z oryginalnych z www.msi.com.tw bodajże 31.00! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja też mam MSI MX400 i na kablu SVideo nie miałem koloru na żadnym z moich TV, natomiast na chinch na Sony 21" kolor normalnie na ustawieniach PAL, natomiast na Philips 25" tylko na ...Secam, dziwne ale tak chodzi do tej pory, ważne też są stery- ja korzystam z oryginalnych z www.msi.com.tw bodajże 31.00! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...