Skocz do zawartości
samhain

TV - monochromatyczny obraz

Rekomendowane odpowiedzi

Tsaa jestem posiadaczem karty jak w opisie... podlaczylem sobie TV i wsio faynei tylko ze obraz jest monochromatyczny... podlaczenie jest poprzez: s-video, do tego chinch, i w TV chinch... ma ktos jakie propozycje lub uwagi? Ja nie wpadlem czego wina TV czy karty... nie mam ani 2 egzemplaza TV ani karty aby sprawdzic :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no tak nie podalem ze probowalem duzo ustawien - to nie pomoglo... :(, ale jutro gwizdne matce TV i srobooje :> prosze o porady... moze cosik da sie "w miedzyczasie" zrobic

moze na karcie masz zworke przelanczajaca tv-out na pal.

niektore karty tak maja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam MSI MX400 i na kablu SVideo nie miałem koloru na żadnym z moich TV, natomiast na chinch na Sony 21" kolor normalnie na ustawieniach PAL, natomiast na Philips 25" tylko na ...Secam, dziwne ale tak chodzi do tej pory, ważne też są stery- ja korzystam z oryginalnych z www.msi.com.tw bodajże 31.00!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam MSI MX400 i na kablu SVideo nie miałem koloru na żadnym z moich TV, natomiast na chinch na Sony 21" kolor normalnie na ustawieniach PAL, natomiast na Philips 25" tylko na ...Secam, dziwne ale tak chodzi do tej pory, ważne też są stery- ja korzystam z oryginalnych z www.msi.com.tw bodajże 31.00!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...