wołek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) nie wyświetlają mi sie emotikonki tylko napisy z ich umieszczeniem...... aktualizowałem stery i DirectX......i nie wiem co jeszcze mozna?... Edytowane 2 Stycznia 2006 przez wołek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 screenshot ? i u nas na forum sie to dzieje ? zmien temat na regulminowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 tzn ze nie tu dzwonię?....nie łapię..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) No ja też nie łapie [; kiedy Ty nie masz tych emot na forum w gygy czy jak :>? Wrzuć srceenshota [; i będziem wiedzieć. Edytowane 2 Stycznia 2006 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 dzieki wam jakoś sie naprawiło..........są ryjki :) wcześniej gdy chciałem wstawić emotkę to wklejał sie jakiś napis coś: (img:.....jakiś tam adres...) DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Znajac zycie pewnie nie byles zalogowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) loguje sie automatico.................ale grunt ze już minęło Proszęo zamknięcie lub usunięcie topiku... pzdr Edytowane 2 Stycznia 2006 przez wołek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...