Skocz do zawartości
gunsguns

System Padl - Odzyskanie Danych Z Katalogu Usera

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje informacji jak odzyskac dane z moich dokumentow mojego usera gdy nie moge uruchomic windowsa w ktorym sa one umieszczone. wszysto zaczelo mi sie mieszac w od momentu gdy bylem u typa z dyskiem podlaczylem go na mastera i dzialal mi u niego normalnie, ale potem po podlaczeniu dysku pod moj komputer zamiast wlaczyc sie ekran powitalny windows za kazdym razem robil restart. probowalem zrobic reinstal na windowsa ale po pierwszym restarcie instalacyjnym znow zaczelo sie restartowac. teraz nigdzie nie moge odpalic systemu ani u mnie ani u niego. zainstalowalem sobie windowsa na innej partycji i narazie tak dzialam ale musze odzyskac dane ktore mialem w katalogu starego usera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klikamy prawym przyciskiem folder, który chcemy przejąć, po czym wybieramy Właściwości. Teraz przechodzimy do karty Zabezpieczenia i tam naciskamy przycisk Zaawansowane. Dalej - wybieramy zakładkę Właściciel i zaznaczamy konto, do którego należeć ma folder. I teraz - jeśli chcemy przejąć na własność również wszystkie elementy znajdujące się w folderze należy zaznaczyć Zamień właściciela dla podkontenerów i obiektów. Całość akceptujemy przyciskiem OK. W zależności od ilości plików może to zająć trochę czasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klikamy prawym przyciskiem folder, który chcemy przejąć, po czym wybieramy Właściwości. Teraz przechodzimy do karty Zabezpieczenia i tam naciskamy przycisk Zaawansowane. Dalej - wybieramy zakładkę Właściciel i zaznaczamy konto, do którego należeć ma folder. I teraz - jeśli chcemy przejąć na własność również wszystkie elementy znajdujące się w folderze należy zaznaczyć Zamień właściciela dla podkontenerów i obiektów. Całość akceptujemy przyciskiem OK. W zależności od ilości plików może to zająć trochę czasu

nie mam karty Zabezpieczenia ;( Mam tylko karty Ogólne Udostepniane i Dostosowywanie. co mam zrobic zeby karta mi sie pojawila? :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi