srekal34 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Mam jedno pytanko ;] Otóż jutro mam na pcozcie wysłać dosć ważną paczkę, której zawartość składa się z kilkunastu części. Nie ma ich jak zabezpieczyć, więc tu mmoje pytanie, czy na poczcie przyjmą taką przesyłkę w której środki są części obijające się o siebie? Czyz awartośc paczki nie mozę wydawać żadnych "odgłosów"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 nie no przyjąć przyjmą raczej, tylko wiesz może to wzbudzić ''ciekawość'' naszych wspanialych pracownikow poczty i paczka może w dziwnych okolicznościach zaginąć ;> Nie możesz podrzeć jakiejś gazety czy czegoś i wypchać tym paczke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja miałem kilka razy że nie przyjeła, więc teraz dokładam klika stron gazety troche gniote wrzucam i wtedy nie lata a gazeta nie waży dużo więc radze zrobić tak samo bo może Ci kobitka na poczcie odmówić przyjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 mi raz przyjela, ale powiedziala ze nastepnym razem wsadzic cos do srodka zeby nie latalo polecam, takjak koledzy wyzej gazety itp lekkie rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Wysyłałem kiedys oryginalnie zapakowane pudelko z lcarnityna - czyli tabletkami.. Nie mialem jak tego "uciszyć" ale przyjela bez problemu.. Paczka dostala tylko stempel w stylu - zawartosc ruchoma czy cus podobnego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 dzieki wszystkim za odpowiedzi - użyłem gazem i już nic nie chrobocze :) można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...