Pawel1232 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 MaM Windows XP muj problem tkwi w tym że gdy wgram sterowniki do DXR3 to nie mogę uzywać modemu poprostu nie chce załadować sterowników od modemu,gdy wchodze do menadzera użądzeń by to sprowdzić to pisze że jest jakiś problem z usb,konflików jak patrzyłem to nie ma,tolko pisze kod błędu 10-nie wiem co to znaczy.Prubowałem przeinstalować stery od modemui nic to nie dawało, prubowałem takrze rużnych sterów od creatiwa i od real magic i to samo. Poza tym w windows Me tego problemu nie ma Z góry dzięki za pomoc Dodam jeszcze że gdy wchodze do panelu sterowania to mam pytajnik na żułtym tle przy "Uniwersalny kontroler hosta Intel 8237AB/EB PCI do USB" A jak wejde do właściwości to pisze mi "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)". Jak muwiłem prubowałem wszystkich możliwych sterów jakie znalazłem w necie i ze wszystkimi jest to samo tzn. stery od modemu nie chcą się uruchomić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 miałem cos podobnego wystarczy zainstalowac inne sterowniki do sagema najlepiej z płytek Neo bo sa czasami dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1232 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Prubowałem wcześniej tego, nic nie dało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...