Bemben Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mam komputer podłączony do chello. kupiłem sobie nowy. czy da sie podłączyć internet do drugiego komputera tak aby niepłacić dodatkowej kasy$$. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 tak calkiem bez kasy to tylko 1 lub drugi a jak 2 razem to 2 karty sieciowe + skretka scrosowana lub routerek ( 100 zl wystarczy + dwie proste skretki ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemben Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 hhe :) a skrętke to do czego mam doprowadzić? do karty sieciowej czy ruterka, a z rutera do drugiego komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 1 przewod antenowy->modem->skretka->router->dwie skretki do dwoch kompow (karty sieciowe ) 2 przewod antenowy->modem->skretka->pierwszy komp(karta sieciowa)->drugi komp(karta sieciowa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...