neksus Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) kupiłem liteona 1633s... zropbiłem update na C02 z 1653s ... lecz nie chciał mi czytac wszystkich DVD ... zrpbiłem wiec update na C07 i chyba zle zrobiłem bo dioda mi od litaka miga ciagle i nic czytac nie chce ... jak powóric do starego biosu i który to :( pomocie :(.... OK wgrałem ten BIOS 1633S.BS0S.patched-cf-mcled i jest niby ALL ok z tym ze ja od poczatku miałem problem z tym Litkiem ... nie chciał czytac innych DVD oprócz oryginałów ...a swoje to tylko czytał VERBATIMy tak wybrzydzał... ze teraz nawet nowa dostawe troszke inaczej wygldaja Verbatimów nie chce czytac ... o TDK nie wspoamnie .. co robić ? miał ktos podobny problem?? przeniesc sie na jakis inny BIOS ? czy cos innego moze pomoc ?? Edytowane 3 Stycznia 2006 przez neksus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 A nie możesz spowrotem wgrać starego BIOS'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neksus Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 No włąsnie wgrałem Excray jak napisałem wyzej z tym ze teraz mam ciagle problem o którym takze napisałem wyzej ... czyyta mi tylko Verbatimy i to nie liczne ... a jest ze przykłądow nagra TDK'a ale przeczytac juz go nie odczyta .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Chyba uniflash. Lub strona cdrinfo.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Skoro kupiłeś niedawno to wal na gwarancję i niech się oni tym zajmują. No włąsnie wgrałem Excray jak napisałem wyzej...Tak, ale kiedy? Już po mojej wypowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neksus Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 tak zaraz po Twojej.... bo wczesniej tez próbowałem stary ale jakis inny a ten działa.... dalej mi płytek DVD nie czyta wszystkich :((((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...