Skocz do zawartości
aNdRe

Dodatkowe 256 Mb ram DDR - co o tym myslicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

po swietach mam zamiar zakupic 256 Mb ram'u na DDR'ach. Co Wy o tym sadzicie ? Bedzie odczuwalna roznica w grach ? Czy moze lepiej te 300 zeta dorzucic i zmienic Gf4MX440 na Gf4Ti4200 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

po swietach mam zamiar zakupic 256 Mb ram'u na DDR'ach. Co Wy o tym sadzicie ? Bedzie odczuwalna roznica w grach ? Czy moze lepiej te 300 zeta dorzucic i zmienic Gf4MX440 na Gf4Ti4200 ?

jeżeli bardzej zalezy ci na płynnośc w grach to lepiej dozbieraj do tego GF4 Ti. Przy extra 256 ramu odczujjesz róznice głownie w windze Xp [jezeli taka posiadasz]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli bardzej zalezy ci na płynnośc w grach to lepiej dozbieraj do tego GF4 Ti. Przy extra 256 ramu odczujjesz róznice głownie w windze Xp [jezeli taka posiadasz]

No jade na XPku wiec moze szybicej by sie jeszcze przydalo, choc i teraz jest niezle. A jakies frmy polecacie tego 4Ti ? MSI ? I jakiego Ti4200, Ti4400, Ti4600 no i jakie ceny ;) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ti4200 standardowo core|pamiec : 250/513

mam MSI G4Ti4200 TD64

bez leszcza kreci sie na 315/320 (na pamiatkach radiatory)

i mozna go miec za 650 zeta

polecam szczerze ta karte, zajebiste wykonanie, rewelacyjny tv-out, i duzo "dodatkow" w komplecie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm...czemu cor tak malo, GF4MX440 ma 270, to ten powiniem miec z 300.

A 650 zł to nawet atrakcyjna cena, a masz 64 Mb ramu DDR ?

Ja bym chciał wersję ze 128 Mb ...

no to faktycznie problem zostan lepiej przy swoim gf4mx ten gf4ti4200 ma zdecydowanie za malo mhz ;) LITOSCI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gf4 ti4200 malo mhz?! 8O 8O to nie wiem ile bys ty chcial. Wracajac do tematu zalezy do czego uzywasz kompa jezeli do gier kup karte jezeli duzo pracujesz w systemie z grafika, filmami itd. itp. to doluz ramu a w szczegolnosci gdy masz winde XP

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak glosi stara zasada Ramu nigdy za wiele wiec bierz ram bo tanio jak barszcz. No ale na tej karcie nie odczujesz ruznicy. Dozbieraj do karty jeszce i kup karte i ram i bedziesz zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...