ludi7 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam! Obecnie mam dość słabą kartę graficzną (GeForce 4mx420 64mb 64 bit) i zamierzam ją wymianić na jakąś lepszą klasy np. Palit GeForce 6600 256mb. Nie wiem tylko czy wejdzie ona na moją płytę główna obsługująca agp 2.0. A oto moja płyta: http://www.swistak.pl/aukcje/1161812.html. Czy ktoś może mi pomóc??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mam dla ciebie złą wiadomośc. Z tego co wiem karty na agp x8 obsługuja agp x4 ale x2 nie. Jak masz pieniądze zainwestuj w lepszą płyta główną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nie zgodzę się z Rengorem. AGP 2.0 to nie jest wcale AGP x2, a właśnie agp x4. Karta powinna działać bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Kuba" faktycznie mój błąd nie doczytalem sie mysalem że to x2 jeżeli to 2 czylix4 to powinno chodzic bez problemu. A wydajnosc bedzie podobna do x8 może minimalnie gorsza góra 5% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Słyszałem że karta na którą poluję potrzebuje napięcia 1,5v u mnie w 3dmarku 2003 wyczytałem że na agp mam napięcie 3,3v. Czy można je zmienić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 W biosie zmieniasz agp z x1 na x4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Wielkie dzięki!!! O takie odpowiedzi mi chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Najlepoiej daj auto i jak dasz grafe to on sam zmieni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Czy na ten mój nieszczęsny agp 2.0 wejdzie każda karta grafiki przeznaczona na agp x8 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Czy na ten mój nieszczęsny agp 2.0 wejdzie każda karta grafiki przeznaczona na agp x8 ???TAK. Każda. Edytowane 3 Stycznia 2006 przez .:SpIrIt:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...