sebulba15 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Tak jak w temacie mam problem gdy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m jakąś grę mmorgp Np. Lineage 2 albo KalOnline i zminimalizuje grę do pulpitu automatycznie komputer mi się restartuje albo jak wogle wychodzę z gry to też reset jest. Wie ktoś co może być przyczyna ? Nie wiedziałem do jakiego działu to dodać wiec przepraszam z góry jeśli się pomyliłem. Moja konfiguracja to: Athlon 64 3200+ Karta gradiczna: GeForce 6600 sterowniki: 6.14.10 Windows Xp Sp2 Edytowane 3 Stycznia 2006 przez sebulba15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Spróbuj wyłączyć to: Właściwości systemu\Zaawansowane\Uruchamianie i odzyskiwanie\Ustawienia\Automatycznie uruchom ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba15 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ok temat moze byc zamkniety musiałem zmienic sterowniki do karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...