Suturb Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 czesc Co to za swinstwo? i czy mam sie tego i jak pozbyc - pomocy. Mam Xp - program antitrojan wykazuje mi Port 5000 blazer5 Co robic ? Dzieki Tyc-cyc@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 to jest trojan szybko go usun jest tutaj w rejestrze HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun wpis C:WINDOWSSYSTEMMSchv32.exe usun koniecznie z katalogu system ten plik MSchv32.exe zastanow sie czy czasem ktos nieprzychdzil do ciebie i czy nieuruchamial jakis programikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suturb Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie ma u mnie takiego wpisu - wpisu- C:WINDOWSSYSTEMMSchv32.exe Czy usowa to terz jakis program antywirusowy ? T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...