Maniek4 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mam problem, otoz stalem sie na jakis czas posiadaczem karty graficznej intel740 8Mb. Szukalem w necie sterownikow, jednak wszystko co udalo mi sie wygrzebac to stery pod Win 9x/Me a mi są potrzebne do XP. Czy ktos jest mi w stanie pomoc. Z gory dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 intel740+drivers+XP&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official pierwszy link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek4 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Dzieki za pomoc, ale ja nie mogę zassać tych sterów klikam na Download i nic się nie dzeje tylko napis: Contacting third-party download site... please wait i czekam chyba ze 2 godziny i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usr Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 wg producenta stery do tej grafy sa na plytce win xp... zawsze mozesz zainstalowac sterowniki od win2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek4 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Dzięki za wszystkie porady ale byłem zmuszony wymienić grafike. Temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...