q_maxi Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mam prośbe i zarazem pytanie... Jak można uniemożliwić "wejście do internetu" osobom zalogowanym na innych kontach żeby tylko administrator miał do niego dostęp ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja też przyłączam sie do pytania :D mam ojca który lubi sobie grać na kurniku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 mozna zablokowac inny m aplikacje pod warunkiem ze nie sa w grupie administratorzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 @avecezary to wiem :P ale mi chodzi o dostęp do internetu :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 hm, najprostrzym spozobem bedzie chyba zablokowanie przegladarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q_maxi Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 hm, najprostrzym spozobem bedzie chyba zablokowanie przegladarekJak to zrobić? Proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Jak to zrobić? Proszę Narzędzia-> Opcje folderów... odznacz "Użyj udostępniania plików (zalecane)" i teraz klikajac np na Twoja przegladarke.exe prawym przyciskiem myszy i wybierajac Właściwości pojawi Ci się nowa zakładka "Zabezpieczenia" i tam mozesz poblokować co chcesz i jak chcesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 piszac aplikacje mam na mysli programy przez ktore masz okno na swiat IE, gry, gg , itd a jak to zrobic? heh. PKM na execu do programu np.Internet explorer wlasciwosci zabezpieczenia i tu usowasz konto ktore nie bedzie moglo uruchomic programu to wszystko zostaw tylko admina bo moze byc cienko :DDDDdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...