Skocz do zawartości
Vengeance

hercules 8500le taktowanie

Rekomendowane odpowiedzi

twin wiesz w czym moze byc roznica w tym ze on ma puszczona wieksza magistrale 150 tym samym wiekszy transfer pamieci..

tyle, że ja mam jednak zegar sporo wyższy, a on ma magistrale odemnie wyzszą tylko o 7 mhz. Poczekamy, zobaczymy, może jednak Den spełni moją prośbe... Pamięc u mnie lata asynchronicznie na 333 mhz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Den, mozesz wrzucić tylko 128 Mb i zrobić test?? najlepiej najpierw na ustawieniach karty 293/293, a potem na 300/300. Byłbym rad gdybyś to dla mnie zrobił :D

dzis testowalem jakies 2h juz mam wszystko wyczajowne jak i co ustawic,

zeby byl maksik :P ale juz nie mam ochoty testowac dalej - zmeczenie

jutro jak wstane to chetnie testne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego biosu nigdzie nie da sie sciagnac on jest jakis dziwny bo dostalem go azem z karta i w dodatku m,a domsylnie 250/250mhz ... :P Denowi kreci sie dobrze mi troche gorzej nie wiem z czego to wyniika Den daj mi dokladny link do sterow alb wyslij na maila ktorych uzywasz wezme sobie odtworze ghostem sys i wyprubuje ... thxnn a Handel wysle ci moze dzisiaj albo jyutro ten bios..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oryginalnego biosa do herculesa 8500le domyślnym z taktowaniem 250rdzen/238pamięc (to jest ten bios który nie umożliwia kręcić karty), obecnie używam biosa od oryginalnego ati 7.008 275/275, lecz wydajnośc podobna jak na 250/250, dlatego chciałbym wgrać ten bios od herca 250/238 aby jak najmniej obciążać kartę, a mieć dobrą wydajność (może nawet taka jak na nowym biosie 275/275)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...