Monia20 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam Mam dysk 80 GB, który mam podzielony na 4 partycje: C: 10GB D: 10GB E: 30GB F: 30GB Mam taki problem ze jak wgrywam Windowa XP to on nie wgrywa się na partycje C: tylko na D:, lub na E: i F:,. Nie wiem, w czym jest problem, i z tego względu prostsze o pomoc. Pozdrawia Monia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 jakie są te partycje podstawowe rozszerzone na jakich dyskach zostały stworzone podstawowe, dynamiczne, jaki system partycji MBR, GPT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sdy Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 jakie są te partycje podstawowe rozszerzone na jakich dyskach zostały stworzone podstawowe, dynamiczne, jaki system partycji MBR, GPT ? To jest kobieta więc napisz to prościej :) bo szczecze mówiąc nawet ja z tego nic nie wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia20 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam Dysk jest 80GB, i jest podzielony na cztery partycje 10GB, 10GB, 30GB i 30GB. Partycje są wykonywane programem PartitionMagic Pro 7.0, format partycji jest formatu NTFS. Pozdrawia Monia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 no tak, ale ta C nei ejst partycja podstawowa! (primary) btw czym formatowalas ten dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia20 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Partycja C: jest „Primary” status „Active” Z windowa nie mogę go sformatować, a w czasie instalacji windowa nie było okna z spisem dysków, I nie było zapytania żeby sformatować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Bodaj podczas instalki (na początku ) wyboru partycji na jakiej ma się instalować win. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) czy płyta instalacyjna jest spreparowana przez program nLite ? system jest instalowany z płyty ? system jest instalowany z dysku ? instalacja rozpoczyna się od instalatora graficznego w windows ? instalacja zaczyna się od instalatora tekstowego ? czy do instalacji był dodawany tzw. plik odpowiedzi ? Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia20 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja to wykonuje następująco: biosie ustawia się CD_ROM jako pierwsze i wkłada się płytkę do napędy i włącza się komputer. Kiedy płytka wystartuje to pojawia się niebieski ekran i na dole coś się ładuje po załadowaniu pojawia się pasek na środku i znowu ładuj się jakieś sterowniki itp. Po załadowaniu komputer włącza się jeszcze raz i windows otwiera swoje okno i tam jest wypunktowane lista, co jest teraz robione? W czasie, kiedy ekran jest niebieski to nie ma tak możliwości wyboru partycji ani funkcji żeby wykonać format partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 a system to Win Xp Home Edition ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia20 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Tak Windows XP Home Edition orginalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...