chudy2-15 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mam takie pytanie. mam zamiar kupić jakieś ramy 2x512 DUAL'u. Moja płyta główna to ASRock K7VT4A+. Wiem że ta płyta nie obsługuje pamięcie w dualu, ale chce kupić duale żeby potem przy zmianie płyty głównej wszytko ładnie chodziło. I tu moje pytanie: jak kupie te ramy to one beda chodzic na mojej płycie czy nie ???? Wiem ze nie pójdą w dualu, ale może chociaż tak normalnie że kazda kość bedzie chodziła swoim rytmem ???? 2 pytanie to jakie polecacie ramy w DUAL'u 2x512 ?? Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŻ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mam takie pytanie. mam zamiar kupić jakieś ramy 2x512 DUAL'u. Moja płyta główna to ASRock K7VT4A+. Wiem że ta płyta nie obsługuje pamięcie w dualu, ale chce kupić duale żeby potem przy zmianie płyty głównej wszytko ładnie chodziło. I tu moje pytanie: jak kupie te ramy to one beda chodzic na mojej płycie czy nie ???? Wiem ze nie pójdą w dualu, ale może chociaż tak normalnie że kazda kość bedzie chodziła swoim rytmem ???? 2 pytanie to jakie polecacie ramy w DUAL'u 2x512 ?? Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŻ :) ad. 1 oczywiscie wszystko bedzie dzialac normalnie skoro plyta nie ma Duala to pamieci beda pracowac w trybie Single ad. 2 jesli chcesz kupic tanio dobre pamieci to zaoferuje moje mam do sprzedania : 2 x 512MB , HYNIX , seria D43 u mnie wczesniej pracowaly na plycie EPOX 8RDA+ nForce2 + AMD Barton 2500+ a obecnie siedzą na plycie ASUS A8N-E nForce4 ultra + AMD Athlon64 3000+ nie bede ich zachwalał bo jesli poswiecisz 5 minut na poczytanie tego forum to bedziesz wiedzial, ze pieniedzy nie zmarnujesz a moze nawet inni forumowicze potwierdza moja opinie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2-15 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ad. 2 jesli chcesz kupic tanio dobre pamieci to zaoferuje moje mam do sprzedania : 2 x 512MB , HYNIX , seria D43 u mnie wczesniej pracowaly na plycie EPOX 8RDA+ nForce2 + AMD Barton 2500+ a obecnie siedzą na plycie ASUS A8N-E nForce4 ultra + AMD Athlon64 3000+ nie bede ich zachwalał bo jesli poswiecisz 5 minut na poczytanie tego forum to bedziesz wiedzial, ze pieniedzy nie zmarnujesz a moze nawet inni forumowicze potwierdza moja opinie heheh to niestety odpada bo jeszcze niemam siana całego :-| dzięki za odpowiedż :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ad. 1 oczywiscie wszystko bedzie dzialac normalnie skoro plyta nie ma Duala to pamieci beda pracowac w trybie Single ad. 2 jesli chcesz kupic tanio dobre pamieci to zaoferuje moje mam do sprzedania : 2 x 512MB , HYNIX , seria D43 u mnie wczesniej pracowaly na plycie EPOX 8RDA+ nForce2 + AMD Barton 2500+ a obecnie siedzą na plycie ASUS A8N-E nForce4 ultra + AMD Athlon64 3000+ nie bede ich zachwalał bo jesli poswiecisz 5 minut na poczytanie tego forum to bedziesz wiedzial, ze pieniedzy nie zmarnujesz a moze nawet inni forumowicze potwierdza moja opinie pozdro potwierdzam ad1 i ad2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...