BOGDANW Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mam płytę Chaintech 7AJA i procesor 1.2 AMD i mam problem, instaluje system ME i jest dobrze a XP przy instalacji wysypuje się. Zmieniałem pamięci, ustawienia bios. Instalacja XP idzie dopiero przy wyłączonym cache procesora. Jakie są zależności między systemami że jeden idzie a drugi nie. Jak to przeskoczyć, bo bez cache to instalka trwa pare godzin a potem system pracuje normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Może masz uwalony cahe L2 kupowales moze bartona na allegro ..?? Edytowane 4 Stycznia 2006 przez Argennto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 jakiego bartona ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Chyba proc jest sypnięty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...