milenista Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam mam nadzieje,że jakoś opisze problem.Więc tak po konfiguracji koputera do pracy w sieci zaczeła wyskakiwać opcja logowania do systemu ok zaczeło to mnie denerwować myśle usune to po informacji jakie znalazłem w sieci usunełem użytkownika(niby pokazywało wcześniej drugiego użytkownika administatora i mnie "mileniste").Doczytałem gdzieś,że nic się nie stanie jak się coś zrobi bo nie można usunąć konta niby które jest aktywne,usunełem-restart i co logowanie jest dalej ruszyć nie chce wpisałem jako użytkownika administratora ruszył ale poszło z dymem wszystko co miałem na pulpicie (trzymałem tam z 30gb danych filmów itp).Nadmieniam,że prubowałem wielu żeczy w tym przywracania systemu ale zawsze coś nie pozwalało przywrócić go z przed poprzedniego stanu.Prosze o rade bo gdzieś pokazuje nadal,że dysk jest zapchany tymi danymi ale nigdzie ich nie ma nic nie ruszyłem a ni nie kasowałem od tego czasu i prubowałem też programów szeroko opisanych w innych postach.Czy można przywrócić poprzednie dane,użytkownika czy coś innego się wam nasuwa mój system xp2.Bardzo oczywiście prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 sprubuj utworzyc konto nowego uzytkownika z tym samym loginem jesli nie usunales poprzednika w calosci to pliki sa na HDD jak nie pojdzie to tylko ER ale jak juz cos sie bawiles to marne szanse na odzyskanie wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milenista Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 sprubuj utworzyc konto nowego uzytkownika z tym samym loginem jesli nie usunales poprzednika w calosci to pliki sa na HDD jak nie pojdzie to tylko ER ale jak juz cos sie bawiles to marne szanse na odzyskanie wszystkiego dzięki za zainteresowanie znalazłem te dokumenty wszystkie opisze o co chodzi sa u mnie na c/Documents and Settings/Milenista ale oprucztego sam nie wiem nawaliłem innych użytkowników nawet jak chciałem jak Pan proponował jeszce raz tego samego użytkownika wprowadzić dodało paru innych jak wskazac że ma być ten konkretny bo teraz mam,Milenista,Administrator,milenista.xp.000,all users,milenista.xpsie namieszało.jesli Pan coś wie prosze o pomoc zanim żona mnie zabije :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 wszyscy tu jestesmy na TY :PPPPPP samo uzytkownikow nie utworzylo po prostu zawsze tam byli w tym wypadku moge polecic tylko Easy Recouvery ( skad go wezmiesz nie chce wiedziec sklep : kolo 2000zl ) ale po tych roznych zabiegach jest coraz mniej do odzyskania jesli utwozenie konta J/W nic nie dalo to zle jesli nie ubylo miejsca na HDD i nie ma tego w koszu to jest duza szansa odzyskania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milenista Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 znowu ja wiem ok ale napisałem,ścieżke gdzie to jest ale w kontach użytkownika jak dodaje jak mi radziłeś to zamiast Milenista tworzy się drugie milenista.xp.dane jako dane są chodzi mi jak wskazać coby wszystkie ustawienia zmienić żeby przywrucić pierwotne bo w Documents and Settings iwdac konto a w ustawieniach użytkownika nie więc po mojemu żadne programy nie są potrzebne do tego ale moge sięmylić jeszcze raz prosze o rade sory że zawracam czas.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 czyli jest OK usunales tylko konto plikisa dalej zainstaluj jakiegos managera plikow wlacz wyswietlanie plikow ukrytych i po herbacie powinny tam byc C:\Document and Settings\(nazwa konta )\Pulpit chyba ze na pulpicie miales tylko skroty to wlasciwe pliki moga byc wszedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...