lucio82 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 witam mam obraz windowsa rozpakowalem go i zgrałem na płytke . chce go zainstalowac a on nie chce sie botowac co jest nie tak . dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 CD nie jest bootowalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucio82 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 CD nie jest bootowalnyto co zrobic ze by był Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucio82 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 pomoze ktos. co mam zrobic jezeli nie mam pliku do botowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 polecam sklep za rogiem i jakis OEM XPHome Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...