nrl Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 witka mam zamiar własnie kupić coś takiego ale nie jestem w tym temacie obeznany. co polecicie co do $ to tak gdzieś do 1k pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ale co chcesz wsadzic do auta normlanego pc/laptopa czy moze cos dedykowanego dla samochodow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 no wlasnie sie zastanawiam czy czasem jednak nie lepiej będzie kupić laptopa . tylko nie wiem czy braciak pójdzie na to (trochę nie jest za kumaty w kompach). pracuje od miecha jako kierowca i troche mu się nudzi na odprawie granicznej (1-2dni siedzenia w samochodzie) i wpadł na genialny pomysł że chce sobie kupić dla rozerwania się dvd,mp3, a gps przydał by mu się do jazdy. Laptopa oczywiście można podpiąć po gniazdko od zapalniczki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 hmm no niewiem czy dalo by sie pod zapalniczke... chyba potrzebne by bylo cos chyba filtr dosc duzy i cos co z 12 zrobi stale napiecie takie jak potrzebuje laptop. byly takie tematy poszukaj a co do elektroniki to spytaj Excray albo Pelzak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...