c0de Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Pierogi- moje ulubione danie:D Robisz tylko ciasto, robisz farsz i formujesz :P Pycha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Pierogi- moje ulubione danie:D Robisz tylko ciasto, robisz farsz i formujesz :P PychaA jadłes racuchy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c0de Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 A jadłes racuchy ?? Jeszcze nie :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Jak można nie jeść racuchów? ;) Moja mama czasami robi, są bardzo dobre z cukrem pudrem i zimnym mlekiem w zestawie ;] Edytowane 7 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunista Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja zapewne jadłem racuchy, tylko gdyby ktoś dał linka ze zdjęciem tego przysmaku. A pierogi z kapustą i z grzybami też są dobre a jadł ktoś z soczewicą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c0de Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja zapewne jadłem racuchy, tylko gdyby ktoś dał linka ze zdjęciem tego przysmaku. A pierogi z kapustą i z grzybami też są dobre a jadł ktoś z soczewicą?? Racuchy proszę bardzo :wink: B) http://www.gotowanie.wkl.pl/zdjecie.php?id=70 A z soczewicą nie jadłem i nie zamierzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunista Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Jadłem ten specyfik, i o ile pamiętam był pr0 i el0. Polecam z pierożki z soczewicą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 racuszki tylko na słodko pychotka ;] pierożki tez g00d ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) pierogi to jest cos pieknego, a jeszcze lepsze podsmażane na drugi dzień na brazowo potem mozna jeść i jeść :) :) edit dzisiaj właśnie jadłem z mięsem :) BTW ostatnio jedzenie pierogów stało się takie trudne, jest tyle opcji: pierogi z serem, z mięsem, z grzybami, z nadzieniem jagodowym :] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « taka aluzja do tej reklamy o pastach :) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...