boomcak Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 pomocy ciagle mi sie wiesza komp a nie mam podkreconego procka, a ramy mam na auto (200Mhz). Probowalem na roznych i nic nie pomaga. Jak obciaze komputer to po pewnym czasie zwisnie. Moze wiecie dlaczego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Jaka masz temperature procka?? moze masz za slabe chlodzenie...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomcak Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jaka masz temperature procka?? moze masz za slabe chlodzenie......okolo 38 C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 od kiedy zaczęło to się dziać? 1)Konfig 2)Zasilacz 3)Czas w którym zaczęły się anomalie 4)Wujek google 5)NIE jesteśmy jasnowidzami a więc opisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Normalnie, przepraszam, ze generalizuje ale powiem tak, KT600 i wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Ustaw pamieci w biosie na 133 powinno byc ok podobny przypadek mialem u kumpla Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...