NerMacK Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Mam zamiar kupić sobie nowy sprzęt bo to co wyprawia mój obecny to się nie śniło fizykom...Podam wam co wybrałem, a wy, jak możecie, powiedzcie co sądzicie o takim zestawie...A jak będziecie uważać, że nie jest to najlepsze rozwiazanie to podajcie swoją propozycję...( dodam tylko, że chciałbym się zmieścić w cenie ok. 1700zł - a mam dostęp do cen netto :) ) ZESTAW: 1.Athlon 2000 (BoX) 2. MSI KT3 ULTRA2 (BoX) 3. GF 4 TI4200 MSI ( Wolałbym radeonka pro ale to by mnie za drogo wyniosło :( ) 4. DDR 256 333 kingston I co o tym sądzicie?może być taki ? bo ja sie za bardzo na kompach nie znam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 komp w sumie niczym sobie ale miał bym zastrzezenia co do tego gf po jak kupujesz nowego to warto troche zaoszczedzic i kupic wszystko odradzam kupowanie wszystkiego co podałes tylko bez karty a karte sobie dokupisz puzniej robiąc tak masz ciągle stary sprzęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NerMacK Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 czyli twoim zdaniem powinienem qpic wszystko co napisałem wyżej oprócz gf'a? no w sumie tak....tylko, że wtedy bedę miał nowy procek, płytke i ram a karta to będzie dalej ten stary, zrąbany GF 2 MX :( - bo niestety taki teraz posiadam...No ale w sumie masz rację...na tego radeona to warto poczekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 1.po co Ci box??wolałbym oem bo tanszy i bez syfnego coolera 2.zamiast msi wziołbym epoxa na kt400 3.doskładaj do radka 9500pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 chodzi mi o to i tak teraz w sasadzie nie ma w co grac dlatego proponuje ci poczekac az bedziez mial na radka 9500pro i wtedy kupujesz wszystkio naraz tak gdzies w lutym (ceny ida w dol) i bedziesz mial spoko sprzet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...