millor Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 CO zapaliło się :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 NO i sie nacieszylem moim XP1900 .Pozyl cale 3 dni..JA glopi nie popatrzyl ze radiator zle docisnol sie do jadra i poszedl dymek..Jeszcze go czuje po wczorajszym wypadku..Szlak minie trafil..Tyle prockow zalozyc no i wkoncu sie stalo pierwszy spalony..Teraz chyba z wymiana poczekam na te 64 bitowe..Przepraszam, ze zamiast wspolczuc przeczytasz teraz takie gorzkie slowa. I tu do wszystkich, ktorzy zjarali cos z AMD. Ile jeszcze sie musicie nauczyc i stracic kasy na te je@#%^ AMD ??? Nie bede wspolczul bo to Wasza win,a ze ufacie takiej firmie, ktora sprzedaje "tanie" procki z papieru. Jednak jest prosta i najprawdziwsza prawda o polakach - madry po szkodzie (niektorzy nawet po szkodzie nie sa madrzy :P ) To tyle. Spodziewam sie fali krytyki (nawet na nia licze bo mam jeszcze sporo do powiedzenia) i nadal polecam byle jaki proc z Intela. Phi :twisted: - napiusal ze to nie jego wina, a tego ze nie docisnal radiatora do proca :twisted: A intel to i tak goofno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 "] NO i sie nacieszylem moim XP1900 .Pozyl cale 3 dni..JA glopi nie popatrzyl ze radiator zle docisnol sie do jadra i poszedl dymek..Jeszcze go czuje po wczorajszym wypadku..Szlak minie trafil..Tyle prockow zalozyc no i wkoncu sie stalo pierwszy spalony..Teraz chyba z wymiana poczekam na te 64 bitowe..Przepraszam, ze zamiast wspolczuc przeczytasz teraz takie gorzkie slowa. I tu do wszystkich, ktorzy zjarali cos z AMD. Ile jeszcze sie musicie nauczyc i stracic kasy na te je@#%^ AMD ??? Nie bede wspolczul bo to Wasza win,a ze ufacie takiej firmie, ktora sprzedaje "tanie" procki z papieru. Jednak jest prosta i najprawdziwsza prawda o polakach - madry po szkodzie (niektorzy nawet po szkodzie nie sa madrzy :P ) To tyle. Spodziewam sie fali krytyki (nawet na nia licze bo mam jeszcze sporo do powiedzenia) i nadal polecam byle jaki proc z Intela. Phi :twisted: - napiusal ze to nie jego wina, a tego ze nie docisnal radiatora do proca :twisted: A intel to i tak goofno Powtorz ale bardziej zrozumiale bo naprawde nie zrozumialem :P (powaga) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 kumpel kiedys tak mocno przyczepil radiator do podstawki, ze... polamal jadra procesora............ Intel Pentium III 933 MHz! Ile przy tym sily w to wladowal, szok... No ale na cale szczescie firma, ktora sprzedala mu ten procesor na widok Pentiuma zasmiala sie i zalatwila nowa sztuke. Na widok uwalonego AMD pewnie bylyby problemyWcale nie mi wymienili spalonego XP. Urwał się radiator :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...