Skocz do zawartości
ChrisG

Athlon XP 1900 i tak sie nim tylko cieszylem 3 dni.FIRE FIRE

Rekomendowane odpowiedzi

NO i sie nacieszylem moim XP1900 .Pozyl cale 3 dni..JA glopi nie popatrzyl ze radiator zle docisnol sie do jadra i poszedl dymek..Jeszcze go czuje po wczorajszym wypadku..Szlak minie trafil..Tyle prockow zalozyc no i wkoncu sie stalo pierwszy spalony..Teraz chyba z wymiana poczekam na te 64 bitowe..

Przepraszam, ze zamiast wspolczuc przeczytasz teraz takie gorzkie slowa.

I tu do wszystkich, ktorzy zjarali cos z AMD.

Ile jeszcze sie musicie nauczyc i stracic kasy na te je@#%^ AMD ???

Nie bede wspolczul bo to Wasza win,a ze ufacie takiej firmie, ktora sprzedaje "tanie" procki z papieru.

Jednak jest prosta i najprawdziwsza prawda o polakach - madry po szkodzie (niektorzy nawet po szkodzie nie sa madrzy :P )

To tyle. Spodziewam sie fali krytyki (nawet na nia licze bo mam jeszcze sporo do powiedzenia) i nadal polecam byle jaki proc z Intela.

Phi :twisted: - napiusal ze to nie jego wina, a tego ze nie docisnal radiatora do proca :twisted: A intel to i tak goofno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

NO i sie nacieszylem moim XP1900 .Pozyl cale 3 dni..JA glopi nie popatrzyl ze radiator zle docisnol sie do jadra i poszedl dymek..Jeszcze go czuje po wczorajszym wypadku..Szlak minie trafil..Tyle prockow zalozyc no i wkoncu sie stalo pierwszy spalony..Teraz chyba z wymiana poczekam na te 64 bitowe..

Przepraszam, ze zamiast wspolczuc przeczytasz teraz takie gorzkie slowa.

I tu do wszystkich, ktorzy zjarali cos z AMD.

Ile jeszcze sie musicie nauczyc i stracic kasy na te je@#%^ AMD ???

Nie bede wspolczul bo to Wasza win,a ze ufacie takiej firmie, ktora sprzedaje "tanie" procki z papieru.

Jednak jest prosta i najprawdziwsza prawda o polakach - madry po szkodzie (niektorzy nawet po szkodzie nie sa madrzy :P )

To tyle. Spodziewam sie fali krytyki (nawet na nia licze bo mam jeszcze sporo do powiedzenia) i nadal polecam byle jaki proc z Intela.

Phi :twisted: - napiusal ze to nie jego wina, a tego ze nie docisnal radiatora do proca :twisted: A intel to i tak goofno

Powtorz ale bardziej zrozumiale bo naprawde nie zrozumialem :P (powaga)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel kiedys tak mocno przyczepil radiator do podstawki, ze... polamal jadra procesora............ Intel Pentium III 933 MHz! Ile przy tym sily w to wladowal, szok... No ale na cale szczescie firma, ktora sprzedala mu ten procesor na widok Pentiuma zasmiala sie i zalatwila nowa sztuke. Na widok uwalonego AMD pewnie bylyby problemy

Wcale nie mi wymienili spalonego XP. Urwał się radiator :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...