erOl Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Majac zamontowany Pentagram 120 na abit nf-7 bylem swiadomy, ze niebieski zalman bez pzrerobek nie zmiesci sie na na mostku! Mialem go przyciac ale wpadlo mi zdjecie z sieci na ktorym zostaly odgiete lekko lopatki z pentagrama i wtedy pasuje idealnie! Moje pytanie ktora opcja wydaje sie byc lepsza i czy takie odgiecie w pentagramie nie wplynie na jego wydajnosc!!?? Tak szczerze mowiac jestem bardziej sklonny uciac co nie co w tym zalmanie :] niz lamac Penta.... :] Edytowane 6 Stycznia 2006 przez erOl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja bym rozszerzyl pentka - mniej inwazyjna metoda, i napewno duzo prostsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Lepiej go odgiąć tak będzie bezpieczniej przecierz pentagramy maja taki jakby wachlarzyk i jak poruszasz żeberkami to czujesz że sie ruszają i da sie je lekko ,,wygiąc,, więc wygięcie będzie najlepszym wyjsciem :D Edytowane 6 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Tak, smialo wygnij pozniej mozesz troszku popracowac i odgiac spowrotem... Nie tnij tego bron boze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) jest jedno ale... tez swegoc zasu myslałem ze wystarczy odgięcie. zdanie zmieniłem dopiero wtedy, gdy mało co nie spaliłem sobie proca. gdy zakładałem pentagrama nie docisnął sie do konca i wisiał w powietrzu. na szczescie było troche pasty termo i to najprawdopodobniej uratowało mi proca. jezeli wiec mzoesz to przytnij pare zeberek w zalmanie i bedziesz miał swiety spokój Edytowane 7 Stycznia 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 co ty tu probojesz udowodnic? odgiecie niema nic do przylegania pentagrama... z tego co napisales zrozumialem ze zalozyles zalmana a pozniej pentagrama i cos ci nie przyleglo ;) zakladasz pentagrama jak juz lezy jak ma byc odginasz jego listki i montujesz zalmanka... proste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hmmm ale wtedy jedno podgrzewa drugie (to co cieplejsze) wiec ja bym wolał ciąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 no okey ale tam jest wiatrak na pentagramie ktory chlodzi i obojetne czy bedzie chlodzil gdy to sie styka ze soba czy nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 giąć zalmana ;) na nf7 złotego dosłownie położyłem mam tego niebieskiego teraz i hmm wyglada solidniej, pewnie tak łatwo nie będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zapytaj lgolebio => on ostatnio ciął tego zalmana i całkiem fajnie mu to wyszło, jescze tylko troszkę niebieskiej farby i jak nowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...