HugoZak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Kilka tygodni temu wysylalem maila do reality z prosba o podanie dlugosci reza easy 1x5.25 starego oraz tego nowego easy. Niestety odpowiedzi nie otrzymalem wiec pytam was czy ktos moze wie jaki dlugi jest ten rezerwuar? Co polecalibyscie wybrac z tych 2? Jezeli chodzi o stary to podoba mi sie bardziej oraz jezeli chodzi o napelnianie to takze wiekszego klopotu z nim nie bedzie. A jak jakosc wykonania? Czy wszystko jest porządnie zrobione? Nie ma obawy ze pleksa sie rozklei, popęka? Prosze o opinie i odpowiedzi na moje pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 nie ma obawy, nic się nie rozklei na 100%, jakość wykonania na najwyższym poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Jaki dlugi jest? Tej dlugosci co cd-rom czy moze troche krotszy? Kurcze nadal nie moge sie zdecydowac ktory wybrac easy czy normal :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Hygo a odpowiedz poszla na maila... i mail wrocil ;) 160 mm bez kroccow a w wersji easy dodat 17mm na przod dla 'wlewu' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) wysokosc: 42mm (jednak musisz doliczyc dodatkowe kilka mm na korek z origniem) szerokosc: 147mm glebokosc: 160mm (okolo bo nie chce mi sie wykrecac reza z budy, bez zlaczek) Rez fajny, wygodny, solidny, ladny i wogole :) EDIT: argh nie zdazylem :P.. ja mam noneasy i polecam :) Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...