Skocz do zawartości
bonco

Niecodzienny Problem Z Dyskiem.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 2 partycje C i D na partycji (C:) 5,5 pojemnosci wchodze w dysk klikam zaznacz wszystko i własciwosci a tam Rozmiar 3,5 gb , Rozmiar na dysku 2,7 gb wiec powino byc 2 gb wolnego miejsca! a tu zaledwie 400 mb ! dlaczego? niemam pojecia co moge oproznic mam odkryte foldery ukryte defragmentowalem dysk oczyszczalem i juz niewiec co zrobic :/ dlaczego tak jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swap file i przywracanie zajmuja cholernie duzo miejsca na HDD. Jest na to rada wylaczyc!!!!!!!

Moj komputer->Wlasciwosci tam masz Odzyskiwanie systemu (wylacz je) i w zakladce Zaawansowane przejdz do kolejnaj zakladki zaawansowane i tam masz na samym dole opcje Pamiec wirtualna (zmniejsz ja)

Powinno pomoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swap file i przywracanie zajmuja cholernie duzo miejsca na HDD. Jest na to rada wylaczyc!!!!!!!

Moj komputer->Wlasciwosci tam masz Odzyskiwanie systemu (wylacz je) i w zakladce Zaawansowane przejdz do kolejnaj zakladki zaawansowane i tam masz na samym dole opcje Pamiec wirtualna (zmniejsz ja)

Powinno pomoc :D

Wirtualna pamiec na dysk c - tam gdzie winda mam ustawione 512 - 512 ustawic na rozmiar kontrolowany przez system?

edyta : eheheheh 2,2 wolnego THX :D

Edytowane przez bonco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi