bonco Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mam 2 partycje C i D na partycji (C:) 5,5 pojemnosci wchodze w dysk klikam zaznacz wszystko i własciwosci a tam Rozmiar 3,5 gb , Rozmiar na dysku 2,7 gb wiec powino byc 2 gb wolnego miejsca! a tu zaledwie 400 mb ! dlaczego? niemam pojecia co moge oproznic mam odkryte foldery ukryte defragmentowalem dysk oczyszczalem i juz niewiec co zrobic :/ dlaczego tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Może masz bad sektory, albo windows źle wskazuje miejsce wolne na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Może masz bad sektory, albo windows źle wskazuje miejsce wolne na dysku.No wlasnie ciekaw jestem o co tu chodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 a hibernacja? przywracanie systemu? page file? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Swap file i przywracanie zajmuja cholernie duzo miejsca na HDD. Jest na to rada wylaczyc!!!!!!! Moj komputer->Wlasciwosci tam masz Odzyskiwanie systemu (wylacz je) i w zakladce Zaawansowane przejdz do kolejnaj zakladki zaawansowane i tam masz na samym dole opcje Pamiec wirtualna (zmniejsz ja) Powinno pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Swap file i przywracanie zajmuja cholernie duzo miejsca na HDD. Jest na to rada wylaczyc!!!!!!! Moj komputer->Wlasciwosci tam masz Odzyskiwanie systemu (wylacz je) i w zakladce Zaawansowane przejdz do kolejnaj zakladki zaawansowane i tam masz na samym dole opcje Pamiec wirtualna (zmniejsz ja) Powinno pomoc :D Wirtualna pamiec na dysk c - tam gdzie winda mam ustawione 512 - 512 ustawic na rozmiar kontrolowany przez system? edyta : eheheheh 2,2 wolnego THX :D Edytowane 6 Stycznia 2006 przez bonco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...