Gość Bari Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam musze kupić nowy zasilacz i co byscie mi polecili do Athlona 64 3200 asus K8V-x 2GB ram itp musze zmienic zasilacz poinewaz grafa sie juz psuje od niego a juz wczesniej na tym forum mowiono mi ze nalezy go zmienic bo teraz mam jakas 300W :/ wiec czekam na propozycje moga byc aukjce allegro :] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) jeśli masz kase to ten: TAGAN a jeśli nie tyle to spokojnie kup zasilacz chieftec'a --->> KLIK Edytowane 7 Stycznia 2006 przez AdamekSOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Jeśli masz oczy i trochę inteligencji -> poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 proponowalem mu mojego chiefteca ... ale on mowil ze za 85 na allegro i tweaku chodza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...