jay Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam! Mam następujący problem. Posiadam komputer Sempren 2400+ i m.in. kartę graficzną GeForce MX440 128 mb 128bit (zdaje się najmocniejsza z MX440). Przymierzam się do zakupu tunera TV i upatrzyłem sobie Leadtek Winfast 2000Xp Expert... ale jest napisane, że "wymaga ona zgodności karty graficznej z DirectX 8.1" ... i teraz zastanawia mnie jedna rzecz: czy karta MUSI obsługiwać directx 8.1? i czy ta grafa, którą mam obsługuje? wiem, że dopiero późniejsze karty obsługiwały w pełni directx 8.1... ale nie wiem po prostu czy ma go w pełni obsługiwać czy po prostu jakoś inaczej na to patrzeć... że ma być zgodna... od siebie mogę powiedzieć, że mam zainstalowany zdaje sie directx9.0c i wszystko chodzi bez problemu... oznacza to, że jest rownież zgodna z directx 8.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Miałem do niedawna bardzo podobną konfigurację, i żadnych problemów w wyświetlaniu obrazu nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...