theGamer Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Jestem zupełnie laikiem w tych sprawach Chce kupic kart tv ale tak od czego zaczac mam kablówke z UPC i hmm gdzie te karte sie wkałda do pc i hmm jak ja podłaczyc aby działa.Karta słuzyła by głownie do ogladania tv i ripowania seriali itp.Słyszałem ze Winfasta DV2000 jest dobry.Hmm jezeli mam karte dziwekowa zintegrowana nie robi to problemu ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Nikt nie jest w stanie mi pomódz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Karta dźwiękowa zintegrowana nic nie robi problemu. A karte podłączasz do slotu PCI a do niej kable z sygnałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ta karta Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert Box bedzie dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja mam Deluxe i nie narzekam a Expert będzie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theGamer Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 A w jakim formacie nagrywasz ? Pózniej jeszcze przerabiasz to np. xvid ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...