Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Witam! Wczoraj dostalem GeForce'a pod choinke :twisted: Podlaczylem,odpalilem 3dMarka i wszystko ladnie,pieknie :) Dzisiaj stwierdzilem,ze sprawdze jaka jest roznica z wlaczonym filtrowaniem anizotropowym i Antyaliasowaniem. Ustawilem oba na 2x. Przy chyba 8 czy 9 tescie wywalilo mi niebieski ekran. I tutaj pytanie. Czy gdy wlaczam te opcje to karta pobiera wiecej pradu? Mam zasilke 235W,niedlugo bede oczywiscie zmienial na lepsza,bo ta karta ja wykonczy :) Powiedzcie co myslicie. Z gory dzieki Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 imho minimalnie ale pobiera, z moich pomiarow do recenzji zm80hp wynika ze karta gf4 z AA i anizotropem jest kilka stopni cieplejsza, czyli musi wykonywac wieksza praca, a ze cieplo utracone jest proporcjonalne do poboru mocy wiec pobrana moc jest tez minimalnie wieksza, rzeczywiscie 235 to jest malawo na gf4, przy moim codeshicie 300 w co prawda z AA i anizotropem jest git ale jak podkrece karte chic troszke wali mi resety po 4 tescie 3d marka (o gierkach nie mowiac), zmien jak najszybciej psu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Czyli moje podejzenia sa ok? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...