aspanu Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam:) Mam problem z moim gryzoniem Logitech Black Label Mouse OEM Black (M-BJ58) link : http://sklep.benchmark.pl/pelny_7905.html , a mianowcie myszka ta nawet po wyłączeniu komputera świeci.Nie przechodzi w żaden stan spoczynku tylko świeci caly czas z jednolitym natężeniem. Nie wiem czy tak ma być czy to jest wada :mur: Troche mnie to wkurza :angry: (szczególnie w nocy).Czy da sie jakoś to wyłąćzyć ? Prosze szanownych forumowiczów o podpowiedź co mam zrobić.Z góry dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooomasz Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Proponuję wyłączać listwę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Raczej nie wada, tylko taka wlasciwosc myszki. Mam identyczna czarna w domu i stale swieci, z kolei w pracy mam biala i przechodzi w koncu w stan spoczynku. Mozesz odlaczyc mysze na noc z usb czy po prostu ja zaslonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aspanu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Dzieki spicum.Szkoda ze to wlasciwosc.Troche to wkurzajace:( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...