Inkwizytor Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Podzielilem dysk na 2 partycje 10 i 140 GB obie w NTFS. Operacja wykonana Partition Magic 8 i wszystko wygladalo pieknie i tak jak powinno. Odpialem drugi dysk i zainstalowalem system na tym. Zainstalowalem PMagic'a zeby porobic partycje na starym dysku a tu wywalil mi takiego errora :( http://img455.imageshack.us/img455/3696/partycje2mr.jpg Mozna to olac i nie obawiac sie o te dane ktore tam sobie trzymam bo jeszcze raz formatowac i instalowac windy to mi sie nie bardzo chce Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Inkwizytor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Jam mam taki blad za kazdym razem jak do tworzenia partycji uzyje Linuxowego FDISK'a. Nigdy nie powodowalo to zadnych problemow. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...