A_M_D Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam problem z Dvd. Kupiłem je od kolegi i okazało się że mi w kompie nie czyta płyt dvd ,zadnej ,płyt cd-rw,plyty cd czyta. Mam juz dosc stary model drd 8160b.Pomyślałem że może zmiana firmewaru by coś pomogła,jednak nigdzie nie umiem znależć tego firmewaru. Może ktoś z was taki posida albo wie z kąd zassać bo na stronie producenta nie ma do mojego modelu. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam problem z Dvd. Kupiłem je od kolegi i okazało się że mi w kompie nie czyta płyt dvd ,zadnej ,płyt cd-rw,plyty cd czyta. Mam juz dosc stary model drd 8160b.Pomyślałem że może zmiana firmewaru by coś pomogła,jednak nigdzie nie umiem znależć tego firmewaru. Może ktoś z was taki posida albo wie z kąd zassać bo na stronie producenta nie ma do mojego modelu. Proszę o pomoc jak mi przykro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 http://www.cdrom-drivers.com/drivers/87/87650.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...