Bartram Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam pewnien problem. Chce sobie znalesc jakis program, ale zupelnie nie wiem jak go nawet nazwac do zabawy dzwiekiem:) To znaczy, chce sobie stworzyc jakies melodie itp. jakis taki syntezatorek albo cos w tym stylu. Bede wdzieczy za podanie, nie wiem moze nazwy tego programu, albo najlepiej strony www gdzie bym mogl sciagnac takie cos, ozywiscie za darmo; ). Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Fruity Loops? Music Maker? Fruity mozna trail sciagnac.. najlepszy sampler itp. a stronki? google nie gryzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Skoro pytasz o program, to post powinien być na Oprogramowaniu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...