heath Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, mam pytanie: chcialem zrobic update biosu. Sciagnalem ze strony acera pack dla aspire 1690 series ddr2. Zainstalowalem program WinPhlash. uruchamiam i pisze ze mam ta sama lub noasza wersje biosa... to niedobrze... Potrzebuje updatu biosu bo mi acpi na linuxie nie dziala :angry: Wiecie moze kiedy wychodzi nowszy albo skad taki dostac??? Za wszystkie odpowiedzi z gory dzieki! Edytowane 8 Stycznia 2006 przez heath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Jak skosnoocy koledzy wypija troche to moze cos zaprogramuja:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik2k Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 zalezy co rozumiesz przez nowszy... tu-> http://csd.acer.com.tw/SI/Download2.nsf/18...ac?OpenDocument login/haslo: guest jest wersja 3A30 ale nie wydaje mi sie zeby cos zmieniala w acpi... Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...