Capoeira Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 czesc mam pytanie co morze powodoc to rze 3DMark nieeumie wykryc procesora ani typu socketu ani jego numery Id i firmy z kturej pochodzi. sprawdzałem sandra bez problemu poinformowała mnie o moim sprzecie. teras niemoge robic testów bo wyskakuje mi taka tebelka 3DMark2001 se reguires a processor with MMX instructions jak mam P4 2GHz A niewiem czemu niemorze tego zobaczyc przeinstalowałem jusz sis agp i stery do grafy i dalej tosamo. pomurzcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 power od intel sse2 technology :-PPPP a tak na serio- zainstaluj sterowniki od plyty glownej albo spruboj przinstalowac winde lub 3dmarka, kiedys tak mialem po przesiadce z athlona na athlona xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 czy morze to byc wina BIOSU? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...