remo112 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Na sledziu od karty grzficznej mam taki wyjscia: Do czego sluzy to z prawej? nie mam do tego kabla...Mam karte taka jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 To wyjście video, tyle że na RCA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Na sledziu od karty grzficznej mam taki wyjscia: http://img409.imageshack.us/img409/904/pytanko3qf.jpg Do czego sluzy to z prawej? nie mam do tego kabla...Mam karte taka jak w podpisie. Jest to cinch sluzy do tego samego co s-video tylko masz gorsza jakosc obrazu. Edytowane 8 Stycznia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Troche późno ale witam. :) Gniazdo na karcie to wyjście sygnału video (takie jak w magnetowidach) wystarczy połączyć z tv do gniazda video in (cinch) ustawić w sterach karty composite tv out i oglądamy. :rolleyes: Środkowe gniazdo to wyjscie S-video (wyższa jakość) :-P I to tyle B) Ważne !!! nie podpinaj gdy tv i komp dzałają coś musi być w tym czasie wyłączone (najlepiej komp) Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Arekservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remo112 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Wielkie dzieki ale po kij dawac 2??? Nawet do tego 2 kabla nie mialem bo ogladam przez s-video! Temat ZAMKNIETY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...