Snake16 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam. Dodstalem kompa kolegi do naprawy, ale szczeze mowiac nie wiem co go boli... . Odpalam, przy bootowaniu windy napis "brak pliku nt....", no to wkladam win cd, bootuje, zgrywa z plytki pliki do instalacji, konczy zgrywac, przez moment czarny ekran i sie wylacza... . MAcie jakies pomysly? :mur: :mur: :mur: plyta: asrock k7n8x procek: barton 2500+ ddr: 512 noname(pc2100) grafika : radeon 9200 se Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 sprawdź z innymi pamięciami i z innym dyskiem twardym. zobacz czy procek się nie przegrzewa. jaki tak jest zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 sprawdź z innymi pamięciami i z innym dyskiem twardym. zobacz czy procek się nie przegrzewa. jaki tak jest zasilacz ? procek utrzymuje 50stopni. zasilka codegen 300w (shit totalny). nie mam mozliwosci sprawdzic z innym hdd(ten to 60gb maxtor diamondmax +9), bo nie mam innego na ata ... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 procek kręcony? może zasiłka jednak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 procek kręcony? może zasiłka jednak?procek nigdy nie byl krecony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 sprawdzaj te pamieci, ja wlasnie wymienialem plyte i na starej pamieci chodzily a na tej sie gryza i za cholere nie zainsltauje windy musialem wyrzucic jedna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Sprawdz na innym zasilaczu i pamieciach. Jak masz 2x256 wloz 1 kostke potem nastepna i na odwrot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...