sowik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam. Problem jest taki ,że przy instalacji dowolnej gry na DVD ( Quake 4 , CoD 2 ) wyskakuję mi taki komunikat : A następnie taki : 1628: Failed to complete installation" CoD 2 zakupiłem już wcześniej przeszłem całą gre chciałem sobie pogram w MP więc musiałem jeszcze raz zainstalować i się nie da teraz to samo Quake 4 kupiłem pare dni temu i także ten sam błąd :( Sprawdzałem u sąsiada i wszystko dobrze działa. Reinstal systemu nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 prawdopodobnie nie masz windows installer ver 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Zainstalowałem Windows Installer 3.1 ( XP ) i dalej nie działa ten sam błąd :( Może ktoś inny ma jakiś pomysł ? Edytowane 8 Stycznia 2006 przez sowik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 sorka nie looknalem dobrze na nazwe robal uszkodzil IDriver2.exe - link ->>>>>http://www.spywaredata.com/spyware/malware/idriver2.exe.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Wielkie dzięki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Eh zmartwiłem się znowu :( Tego wirusa jak da się usunąć i naprawić pliki ? Bo próbowałem tym SSI z tej strony Avastem Mksem oraz AntiVir i żaden mi nie wykrywa żadnego wirusa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 mozesz sobie od kumpla przegrac ten plik moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Spróbuje przegram cały folder i skopiuje później napisze rezultaty. Wielkie dzięki. Sąsiad mi przesłał pliki z folderu Intel8 ( on miał 7 i 8 ) wymieniłem je do mojego Intel9 i teraz wszystko już działa. Temat uważam za zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...